Briose cu suc de portocale

de RoXx in Dulciuri, 1 Dec 2015 | 816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 130 grame unt nesarat
  • 130 grame zahar
  • 2 oua
  • 125 grame faina alba de grau
  • 3 grame praf de copt
  • 45 ml suc proaspat de portocale
  • vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu suc de portocale:

Intr-un castron se freaca untul cu zaharul si se pune treptat sucul de portocale.

Se adauga ouale cate unul, faina amestecata in prealabil cu praful de copt si vanilia (poate fi pastaie sau esenta).

Aluatul moale rezultat se pune in formele de briose si se da pentru 20 de minute la cuptorul preincalzit la 170 de grade.

Pofta buna !

 

COMENTARII (23)

mirela0911

mirela0911 1

04.12.2015, 10:42

Ce frumoase-s!

RoXx

RoXx 1

06.12.2015, 11:46

multumesc

Bya Ralu

Bya Ralu 1

13.12.2015, 13:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!