Briose cu suc de portocale

de RoXx in Dulciuri, 1 Dec 2015 | 1145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 130 grame unt nesarat
  • 130 grame zahar
  • 2 oua
  • 125 grame faina alba de grau
  • 3 grame praf de copt
  • 45 ml suc proaspat de portocale
  • vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu suc de portocale:

Intr-un castron se freaca untul cu zaharul si se pune treptat sucul de portocale.


Se adauga ouale cate unul, faina amestecata in prealabil cu praful de copt si vanilia (poate fi pastaie sau esenta).


Aluatul moale rezultat se pune in formele de briose si se da pentru 20 de minute la cuptorul preincalzit la 170 de grade.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mirela0911 1

04.12.2015, 10:42

Ce frumoase-s!

RoXx 1

06.12.2015, 11:46

multumesc

Bya Ralu 1

13.12.2015, 13:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu dovleac (reteta de post)