Briose cu visine

de Geanina87 in Prajituri, 6 Apr 2014 | 6069 vizualizari

 

Si pentru ca mi-au ramas 5 albusuri de la tortul diplomat, m-am gandit sa fac rapid niste briose. Bine am facut! Sunt delicioase :)

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • 5 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • 3 linguri de ulei
  • esenta de vanilie
  • o mana de visine congelate
  • un praf de copt
  • un praf de sare
Portii: 11
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu visine:

Visinele se pun intr-o strecuratoare si se lasa la scurs. Albusurile se mixeaza spuma tare, adaugand cate o lingura de zahar. Va rezulta o bezea lucioasa.Punem uleiul si esenta si mixam inca un minut.Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza cu grija in albusuri. Visinele decongelate si scurse de zeama se introduc in compozitie, insa pastram cateva pentru a le aseza deasupra. Ungem formele cu putin ulei, turnam compozitia pe 3/4 din forma, deasupra punem si visinele pastrate si dam la cuptorul preincalzit 180° pentru 25-30 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Geanina87 1

07.04.2014, 17:44

simonacallas 1

07.04.2014, 18:07

trifadalia 1

14.05.2018, 12:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura felie de lapte