Briose cu visine

de Geanina87 in Prajituri, 6 Apr 2014 | 8656 vizualizari

 

Si pentru ca mi-au ramas 5 albusuri de la tortul diplomat, m-am gandit sa fac rapid niste briose. Bine am facut! Sunt delicioase :)

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • 5 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • 3 linguri de ulei
  • esenta de vanilie
  • o mana de visine congelate
  • un praf de copt
  • un praf de sare
Portii: 11
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu visine:

Visinele se pun intr-o strecuratoare si se lasa la scurs. Albusurile se mixeaza spuma tare, adaugand cate o lingura de zahar. Va rezulta o bezea lucioasa.Punem uleiul si esenta si mixam inca un minut.Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza cu grija in albusuri. Visinele decongelate si scurse de zeama se introduc in compozitie, insa pastram cateva pentru a le aseza deasupra. Ungem formele cu putin ulei, turnam compozitia pe 3/4 din forma, deasupra punem si visinele pastrate si dam la cuptorul preincalzit 180° pentru 25-30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Geanina87 1

07.04.2014, 17:44

simonacallas 1

07.04.2014, 18:07

trifadalia 1

14.05.2018, 12:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de pasare cu taitei

de Bunica 7

ieri la 18:28

Tortul veseliei

pe 26.02 la 20:34

Fursecuri cu lamaie

pe 26.02 la 18:16

Ghiveci de legume

pe 26.02 la 17:57

Prajitura Pani Walewska

de katty 6

pe 26.02 la 14:36

RETETA RECOMANDATA
Nopti libaneze-“Layali libnan”