Briose cu visine

de babi5 in Prajituri, 9 Mai 2014 | 660 vizualizari

 

Am vazut briosele facute de Rux si am zis ca trebuiesc incercate si vreau sa spun ca sunt senzationale. Eu am triplat cantitatea fiindca sunt copilasi multi prin preajma si batrineii mei sunt tot copii. Nu ezitati sa le faceti fiindca sunt senzationale, multummesc Rux. Eu am mai adaugat in plus esenta de lamaie si un praf de copt

 

INGREDIENTE

  • 9 oua
  • 300 gr zahar praf
  • 300 gr faina
  • 150 ml ulei
  • 75 gr unt
  • 1 praf sare
  • 2 zahar vaniliat
  • 1 borcan 450 gr visine fara samburi
  • 2 zahar vaniliat
  • 1 esenta lamie dr, otker
  • razatura de lamie
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri pesmet (sa amestecam cu visinile ca sa absoarba sucul)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu visine:

Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat bine cu un praf de sare, apoi adaugam treptat 150 gr zahar praf (jumatate din cantitate). Se mixeza bine ca o bezea, adaugam faina amestecata cu praful de copt. Cu cealalata jumatate de zahar mixam bine galbenusurile cu zaharul vaniliat, esenta de lamaie si razatura de lamaie. Topim untul si amestecam cu uleiul si incorporam usor in galbenusuri. Apoi cu o paleta de silicon sau lemn amestecam usor galbenusurile in albusuri. Compozitia obtinuta o punem in forme de briose, punem visinele, apoi introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade. Cand briosele sunt rumenite frumos si trec testul cu scobitoarea le scoatem si le pudram cu zahar farin cu aroma de vanilie.


Sunt super bune si le recomand cu caldura sa va fie de bine ..

 

TIPS-URI

1

Langa o cafeluta si o ceasca de ceai sunt super bune si nu numai

2

Va recomand ca atunci cand puneti compozitia in formele de briose sa incercati sa puneti visinile pe la mijloc fiindca ramin la suprafata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

babi5 1

10.05.2014, 14:58

Te imbratisez cu tot dragul Rux

babi5 1

10.05.2014, 14:59

Nicole28

babi5 1

10.05.2014, 14:59

Mokuska

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
BRIOSE NEGRESE