Briose cu visine si ciocolata

de Rocsi in Prajituri, 10 Noi 2014 | 2417 vizualizari

 

Langa cafeluta de dimineata, langa un ceai fierbinte sau de luat la pachet, briosele sunt dulcele ideal. Poti fi facute in orice combinatie si cu fructele care va plac, nu necesita mult timp preparare lor, asa ca nu mai stati pe ganduri...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 120 gr unt
  • 170 gr iaurt
  • 100 ml frisca lichida
  • 200 gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • un praf de sare
  • coaja rasa de portocala
  • 1/2 cana cu visine fara samburi
  • 5 patratele de ciocolata
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu visine si ciocolata:

Punem untul intr-un bol la topit, apoi il lasam sa se racoreasca.

Ouale le mixam spuma impreuna cu un praf de sare, zaharul, untul topit.

Iaurtul il amestecam cu frisca lichida si le incorporam in compozitia de mai sus.

Cernem faina, o amestecam cu praful de copt si le adaugam in ploaie, apoi coaja rasa de portocala.

Ciocolata o taiem bucatele, visinele le rupem bucatele, le amestecam cu aluatul.


Pregatim formele de briose, iar cu ajutorul unei linguri le umplem pe 3/4.

Incingem cuptorul, reglam o temperatura potrivita si introducem briosele.

Dupa 25-30 de minute, facem testul cu scobitoarea si daca sunt gata le scoatem si le lasam sa se raceasca.


Pofta buna! Sa incepeti o noua saptamana cu bucurii si soare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Rocsi 1

16.11.2014, 11:14

Hai Alina

Rocsi 1

16.11.2014, 11:14

Multumesc Mirela

Rocsi 1

16.11.2014, 11:15

S-a facut Iri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Briose cu visine