BRIOSE CU ZMEURA

de Oana in Prajituri, 21 Iun 2009 | 8744 vizualizari

 

Foarte racoritoare si rapid de facut!

 

INGREDIENTE

  • 125g unt moale
  • 125 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 oua
  • un iaurt mic
  • 150 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • o cana mare cu zmeura
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BRIOSE CU ZMEURA:

Este acelasi procedeu ca la briosele cu caise, acelasi lucru l-am patit si cu ele, s-au latit pentru ca nu am avut tava speciala de briose...gustul, insa, e irezistibil :)

Se amesteca cu mixerul untul cu zaharul, zaharul vanilat si sarea pana se face spuma. Se adauga treptat ouale, apoi iaurtul. Se amesteca faina cu praful de copt si se cern deasupra, amestecandu-se cu o lingura de lemn.

Se umplu formele de briose, la circa doua treimi, se pune deasupra zmeurica (cat mai multa), apoi se coc 20-25 de minute, la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "BRIOSE CU ZMEURA" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu afine