BRIOSE CU ZMEURA

de Oana in Prajituri, 21 Iun 2009 | 5296 vizualizari

 

Foarte racoritoare si rapid de facut!

 

INGREDIENTE

  • 125g unt moale
  • 125 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 oua
  • un iaurt mic
  • 150 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • o cana mare cu zmeura
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BRIOSE CU ZMEURA:

Este acelasi procedeu ca la briosele cu caise, acelasi lucru l-am patit si cu ele, s-au latit pentru ca nu am avut tava speciala de briose...gustul, insa, e irezistibil :)

Se amesteca cu mixerul untul cu zaharul, zaharul vanilat si sarea pana se face spuma. Se adauga treptat ouale, apoi iaurtul. Se amesteca faina cu praful de copt si se cern deasupra, amestecandu-se cu o lingura de lemn.

Se umplu formele de briose, la circa doua treimi, se pune deasupra zmeurica (cat mai multa), apoi se coc 20-25 de minute, la foc mediu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "BRIOSE CU ZMEURA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ala_oancea 1

05.08.2009, 10:33

Ce frumusele sunt !

Oana 1

05.08.2009, 14:00

Mersi Ala! Nici acum nu mi-am luat tava de briose

elena1988 1

01.02.2011, 15:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!