Briose cu zmeura

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 15 Iul 2015 | 701 vizualizari

 

Sunt niste briose tare pufoase, bune mai ales pentru rasfatul odraslelor.

 

INGREDIENTE

  • 80 g unt moale;
  • 130 g zahar;
  • doua oua;
  • 140 g smantana;
  • esenta de vanilie;
  • 1/2 plic praf de copt (5 g);
  • un praf de sare;
  • 150 g zmeura;
  • 200 g faina.
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu zmeura:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Se freaca untul cu zaharul cu o spatula de silicon. Se adauga ouale si se incorporeaza. Se adauga smantana, esenta si sarea si se omogenizeaza.


Faina se amesteca cu praful de copt si se pune o lingura peste zmeura clatita cu apa si scursa, amestecand usor. Restul de faina se incorporeaza in aluat. Se adauga zmeura si se amesteca incet. Compozitia se pune in formele de briose unse cu ulei, care au fost asezate intr-o tava. Se introduc la cuptor pana cand se rumenesc frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

17.07.2015, 13:01

Frumoase si bune!

diaconta 1

17.07.2015, 20:44

Delicioase !!!!

Andra_Constantinescu 1

17.07.2015, 22:01

Multumesc tuturor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu zmeura si frisca