Briose cu zmeura

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 15 Iul 2015 | 651 vizualizari

 

Sunt niste briose tare pufoase, bune mai ales pentru rasfatul odraslelor.

 

INGREDIENTE

  • 80 g unt moale;
  • 130 g zahar;
  • doua oua;
  • 140 g smantana;
  • esenta de vanilie;
  • 1/2 plic praf de copt (5 g);
  • un praf de sare;
  • 150 g zmeura;
  • 200 g faina.
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu zmeura:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Se freaca untul cu zaharul cu o spatula de silicon. Se adauga ouale si se incorporeaza. Se adauga smantana, esenta si sarea si se omogenizeaza.


Faina se amesteca cu praful de copt si se pune o lingura peste zmeura clatita cu apa si scursa, amestecand usor. Restul de faina se incorporeaza in aluat. Se adauga zmeura si se amesteca incet. Compozitia se pune in formele de briose unse cu ulei, care au fost asezate intr-o tava. Se introduc la cuptor pana cand se rumenesc frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

17.07.2015, 13:01

Frumoase si bune!

diaconta 1

17.07.2015, 20:44

Delicioase !!!!

Andra_Constantinescu 1

17.07.2015, 22:01

Multumesc tuturor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu zmeura si frisca