Briose cu zmeura

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 15 Iul 2015 | 464 vizualizari

 

Sunt niste briose tare pufoase, bune mai ales pentru rasfatul odraslelor.

 

INGREDIENTE

  • 80 g unt moale;
  • 130 g zahar;
  • doua oua;
  • 140 g smantana;
  • esenta de vanilie;
  • 1/2 plic praf de copt (5 g);
  • un praf de sare;
  • 150 g zmeura;
  • 200 g faina.
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu zmeura:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se freaca untul cu zaharul cu o spatula de silicon. Se adauga ouale si se incorporeaza. Se adauga smantana, esenta si sarea si se omogenizeaza. 

Faina se amesteca cu praful de copt si se pune o lingura peste zmeura clatita cu apa si scursa, amestecand usor. Restul de faina se incorporeaza in aluat. Se adauga zmeura si se amesteca incet. Compozitia se pune in formele de briose unse cu ulei, care au fost asezate intr-o tava. Se introduc la cuptor pana cand se rumenesc frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Briose cu zmeura-0
Briose cu zmeura-1
Briose cu zmeura-2
Briose cu zmeura-3
Briose cu zmeura-4
Briose cu zmeura-5
Briose cu zmeura-6
Briose cu zmeura-7
Briose cu zmeura-8
Briose cu zmeura-9
Briose cu zmeura-10
Briose cu zmeura-11
Briose cu zmeura-12

COMENTARII (13)

mirela0911

mirela0911 1

17.07.2015, 13:01

Frumoase si bune!

diaconta

diaconta 1

17.07.2015, 20:44

Delicioase !!!!

Andra_Constantinescu

Andra_Constantinescu 1

17.07.2015, 22:01

Multumesc tuturor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!