Briose cu zmeura

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 15 Iul 2015 | 2390 vizualizari

 

Sunt niste briose tare pufoase, bune mai ales pentru rasfatul odraslelor.

 

INGREDIENTE

  • 80 g unt moale;
  • 130 g zahar;
  • doua oua;
  • 140 g smantana;
  • esenta de vanilie;
  • 1/2 plic praf de copt (5 g);
  • un praf de sare;
  • 150 g zmeura;
  • 200 g faina.
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu zmeura:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se freaca untul cu zaharul cu o spatula de silicon. Se adauga ouale si se incorporeaza. Se adauga smantana, esenta si sarea si se omogenizeaza. 

Faina se amesteca cu praful de copt si se pune o lingura peste zmeura clatita cu apa si scursa, amestecand usor. Restul de faina se incorporeaza in aluat. Se adauga zmeura si se amesteca incet. Compozitia se pune in formele de briose unse cu ulei, care au fost asezate intr-o tava. Se introduc la cuptor pana cand se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu gem de cirese