Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Acesti biscuiti merg foarte bine atat cu ceai cat si cu cafea .
Într-un castron frecam bine untul cu zaharul , adaugam si ouale si amestecam bine , praful de sare , faina + praful de copt .
Se poate face cu robotul dar se fac usor si cu mana , vom obtine un aluat destul de moale din care vom forma niste bilute de marimea unei nuci pe care le dam prin fulgi de porumb .
Punem trandafirii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si îi dam la coptorul preincalzit la 150 grade pentru 15 min .
1
Eu am pus 100 g de zahar .
2
Iubitori de nuca de cocos pot pune in compozitie ( 100 g de nuca ) , in acest caz vom folosi doar 300 g faina .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult