Briose cu zmeura si miez de ciocolata

de divainbucatarie in Prajituri, 3 Dec 2010 | 3921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • (pentru 6 bucati)
  • 120 g faina + faina pentru tapetare forme,
  • 80 g zahar,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu,
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 ou,
  • 2 linguri smantana,
  • 2 linguri ulei+ ulei pentru tapetare forme,
  • 12 buc zmeura
  • 6 cuburi ciocolata cu lapte,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu zmeura si miez de ciocolata:

Pentru inceput amestecam ingredientele solide: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu si zaharul vanilat.Batem oul spuma impreuna cu zaharul si smantana, apoi adaugam uleiul. Incorporam apoi elementele solide. Turnam cate o lingura varfuita din aluat in forme. Punem bucatile de ciocolata si cate o zmeura rupta in bucatele in fiecare forma.


Acoperim apoi cu aluat ciocolata si zmeura. Punem cate o zmeura pe fiecare briosa si le dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu zmeura si miez de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

divainbucatarie 1

03.12.2010, 18:51

Multumesc!

Anamaria7 1

03.12.2010, 22:19

ador briosele! si ale tale au crescut foarte frumos!

divainbucatarie 1

04.12.2010, 15:40

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

7316 puncte

Constelatialeu

5023 puncte

mihaelar63

4718 puncte

Rocsi

4374 puncte

mirela0911

4107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de cartofi noi cu afumatura
  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese si crema mascarpone