Briose Dukan cu branza degresata si seminte de chia

de Valclaudia in Dulciuri, 13 Mai 2015 | 2376 vizualizari

 

briose de dieta.... doreste cineva?

 

INGREDIENTE

  • 3 oua de casa
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri cu varf indulcitor Clio
  • 6 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri seminte de chia
  • 1 plic de budinca de frisca
  • 1/2 plic praf de copt
  • 12 linguri lapte degresat (0,1% grasime)
  • 5 linguri branza degresata
  • seminte de susan alb
  • seminte de susan negru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose Dukan cu branza degresata si seminte de chia:

Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Separam albusurile de galbenusuri.


1 lingura seminte de chia se hidrateaza pentru 10 minute in 75 ml apa rece.


Batem albusurile spuma cu praful de sare.


Galbenusurile le mixam cu 2 linguri indulcitor Clio, semintele de chia hidratate, cealalta lingura de seminte chia uscate, branza degresata si laptele rece pana obtinem un amestec spumos.


Taratele se amesteca intr-un bol separat cu pudra de budinca si praful de copt.


Amestecam ingredientele uscate cu amestecul de galbenusuri si branza pana la omogenizare.


Cu o lingura incorporam apoi spuma de albusuri in restul compozitiei si amestecam usor sa nu iasa aerul din spuma.


Asezam in tava formele de briose din silicon in care punem cate o hartiuta de briosa, apoi punem compozitie in proportie de 3/4 din capacitatea formelor de silicon.


Presaram susan alb si negru pentru decor si dam apoi tava la copt pentru 40 minute la 170 grade.


Facem testul cu scobitoarea, scoatem apoi briosele pe un gratar sa nu ramana umede, le lasam la racorit apoi servim.


Pofta buna!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose Dukan cu branza degresata si seminte de chia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

14.05.2015, 12:26

Rocsi 1

14.05.2015, 20:26

Gicuta69 1

15.05.2015, 08:18

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de ciocolata