Chec din albusuri cu rulouri de ciocolata

de GeorgiG in Dulciuri, 5 Mar 2016 | 1730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 g albusuri
  • 250 g zahar
  • 300 g faina
  • 8 linguri ulei
  • 250 g iaurt
  • un praf de copt
  • rulouri cu crema de ciocolata
  • vanilie
  • un praf de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu rulouri de ciocolata:

Am batut albusurile spuma cu praful de sare, am adaugat zaharul si am mixat in continuare pana s-a topit.Am adaugat treptat uleiul mixand in continuare.Am adaugat apoi iaurtul amestecand usor, treptat faina amestecata cu praful de copt si la final esenta de vanilie.


In fiecare tava am pus hartie de copt si 2 randuri de rulouri, apoi compozitie cat sa le acopere,apoi din nou 3 randuri de rulouri si din nou compozitie.Deasupra am aruncat bucatele de rulouri.


Am introdus tavile la cutor 40-45 de minute ,am verificat cu scobitoarea daca s-au copt.


Pe langa gustul foarte bun au si un aspect foarte frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu rulouri de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

GeorgiG 1

07.03.2016, 09:13

Multumesc!

anca_rm 1

07.03.2016, 09:27

interesant

GeorgiG 1

07.03.2016, 09:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Lapte de pasare