Chec din albusuri cu rulouri de ciocolata

de GeorgiG in Dulciuri, 5 Mar 2016 | 1493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 g albusuri
  • 250 g zahar
  • 300 g faina
  • 8 linguri ulei
  • 250 g iaurt
  • un praf de copt
  • rulouri cu crema de ciocolata
  • vanilie
  • un praf de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu rulouri de ciocolata:

Am batut albusurile spuma cu praful de sare, am adaugat zaharul si am mixat in continuare pana s-a topit.Am adaugat treptat uleiul mixand in continuare.Am adaugat apoi iaurtul amestecand usor, treptat faina amestecata cu praful de copt si la final esenta de vanilie.


In fiecare tava am pus hartie de copt si 2 randuri de rulouri, apoi compozitie cat sa le acopere,apoi din nou 3 randuri de rulouri si din nou compozitie.Deasupra am aruncat bucatele de rulouri.


Am introdus tavile la cutor 40-45 de minute ,am verificat cu scobitoarea daca s-au copt.


Pe langa gustul foarte bun au si un aspect foarte frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu rulouri de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

GeorgiG 1

07.03.2016, 09:13

Multumesc!

anca_rm 1

07.03.2016, 09:27

interesant

GeorgiG 1

07.03.2016, 09:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cozonac cu nutella si fructe