Desert rulada cu nuca de cocos si banane

de Ligia Bxl in Dulciuri, 24 Iul 2013 | 38536 vizualizari

 

Reteta o am de la mama mea cea draga,o pup si o iubesc <3

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 200 ml de lapte
  • 50 gr de cacao
  • 5 linguri de zahar
  • 400 gr de biscuiti(picnic)
  • 1 fiola de esenta de rom

Crema:

  • 1 pachet de unt(250 gr)
  • 150 gr nuca de cocos
  • zahar 7-8 linguri
  • + 2 banane
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada cu nuca de cocos si banane:

Blat: Biscuitii se piseaza, apoi se fierbe laptele cu cacao si zaharul. Se ia de pe foc si se adauga fiola de esenta de rom, apoi se amesteca toate cu biscuitii. Se lasa la racit, apoi se intinde compozitia cu biscuiti pe un celofan ca o foaie de placinta.


Crema: Se freaca untul moale cu zaharul pana se topeste si apoi se adauga nuca de cocos.


Se intinde crema pe blatul biscuiti si se se pun bananele intregi. Se ruleaza bine, se infasoara in folie de plastic si se da la rece cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada cu nuca de cocos si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

anca_rm 1

25.07.2013, 12:38

foarte buna reteta fara cuptor

Ligia Bxl 1

25.07.2013, 13:07

da asa e

monik80 1

19.03.2015, 15:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si cocos