Briose fluturas

de ionela2682 in Dulciuri, 27 Mai 2011 | 2868 vizualizari

 

Le vazusem initial in emisiunea culinara aSimonei de pe postul Acasa,iar mai nou si aici pe Bucataras ,pentru ca sunt aprovizionata zilnic de nepotica mea cu iaurtele de la scoala am zis sa-i fac o surpriza!

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar mic de iaurt
  • 2 pahare zahar
  • 3 pahare faina
  • 1 pahar ulei
  • sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • Umplutura
  • 1 plic de budinca de vanilie
  • 3 lg zahar
  • 500 ml lapte
  • Decor
  •  gem de capsune
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose fluturas:

Mixam bine ingredientele de mai sus si turnam compozitia obtinuta in tava de briose cu hartiute de copt (ale mele sunt home- made),se dau la cuptor pana devin aurii sitrec testul scobitorii


-le lasam sa se raceasca


-intre timp preparam budinca conform indicatiilor de pe plic


-Taiem cate un capacel fiecarei briose si scobim interiorul aceseia


-umplem golul ramas cu budinca


-capacelul il taiem in doua si le asezam peste budinca astfel incat sa aibe aspect de aripioare


adaugam putin gem de capsuni (de anul trecut il am ...abia astept sa fac anul asta proaspat)si pudram cu zahar daca dorim!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose fluturas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

kamy 1

29.05.2011, 19:09

fff frumoase si bune

Cris2711 1

31.05.2011, 18:34

ce frumoase si bune sunt

mihaelar63 1

16.06.2011, 07:31

Of , de 6 luni tot vreau sa fac briose
Eu cu dulciurile ma pornesc mai greu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase