Tort inima1

de Lau in Dulciuri, 16 Sep 2012 | 1473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri visinata
  • 1/2 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de sare
  • scortisoara

CREMA

  • 1plic crema pentru prajitura cu gust de vanilie
  • 200 ml lapte rece
  • 4 linguri zahar pudra
  • 200 ml frisca

DECOR

  • 200 g ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort inima1:

BLATUL-mixam galbenusurile cu zaharul si visinata pana se albeste.


Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.


Faina o amestecam cu praful de copt,cacao si un praf de scortisoara.


Adaugam faina peste compozitia de galbenusuri,amestecand usor dupa care adaugam albusurile batute spuma,amestecand cu o paleta.


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.


Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,lasam sa se raceasca foarte bine dupa care il taiem.


CREMA-pregatim crema conform instructiunilor de pe plic(eu am adaugat 200 ml frisca).


Blatul l-am taiat in trei.


Am asezat prima foaie,insiropam,am uns cu dulceata de visine,crema de vanilie,blat,insiropat-dulceata-crema-blat-crema de vanilie si dam la frigider pana se intareste complet crema.


Topim ciocoata cu 50 ml frisca si turnam peste crema si decoram.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort inima1" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

RuxyRux 1

23.12.2012, 17:54

La Muuuulti ani Fericiti si tot binele din lume...sa te bucuri de familia ta frumoasa Lau!

Aurelia 07_07 1

23.12.2012, 20:42

La Multi Ani si sa fii fericita

Lau 1

23.12.2012, 21:06

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Valentine's day