Tagliatelle de ciocolata flambate cu coniac

de epurasha2bb in Dulciuri, 17 Feb 2010 | 4746 vizualizari

 

Ca desert aleg mai intotdeauna ceva cu ciocolata! de curand am incercat aceste tagliatelle de ciocolata care sunte delicioase in combinatie cu sosuri de fructe sau inghetata sau pur si simplu cu lapte ca si cerealele pentru copii.

 

INGREDIENTE

  • 100 g tagliatelle de ciocolata,
  •  sirop de zmeura pt.topping,
  • cirese de cocktail fara samburi,
  • mure din dulceata,
  • inghetata de vanilie si ciocolata,
  • putin coniac.
  • Pt.bezea:
  • 1 albus si zahar pudra.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle de ciocolata flambate cu coniac:

Se pune apa la fiert si cand clocoteste se introduc tagliatellele de ciocolata si se lasa la foc mic cateva minute sa se inmoaie putin.Se scurg bine si se amesteca cu sirop de zmeura cu cirese din cocktail si cu mure din dulceata.


In momentul servirii se adauga mici nuci de inghetata de vanilie si ciocolata, o bezea inimioara(albusul batut spuma tare cu zaharul pudra , spritata pe o tava cu hartie de copt in forma de inimioare si lasata in cuptorul inclazit sa se usuce), si se picura cativa stropi de coniac ce se aprind cu un chibrit pentru efect.Apoi se sufla si se stinge.Se servesc la lumina lumanarilor si neaparat cu cineva drag!


Puteti aseza alaturi si scoici in care ati picurat putin acool parfumat pe care il flambati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle de ciocolata flambate cu coniac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

epurasha2bb 1

22.01.2013, 20:58

Bya Ralu 1

26.07.2013, 19:20

super

epurasha2bb 1

14.08.2013, 09:41

mersi Bya Ralu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza dulce si smantana fara aluat