Desert prajitura Raffaello

de - Andreea - in Dulciuri, 17 Apr 2022 | 4667 vizualizari

 

Am preluat reteta de pe internet.Este divina si cu siguranta o voi repeta ....insa  data viitoare voi mari cantitatea de nuca de cocos si poate voi adauga si cateva migdale ! 

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piscoturi

Pentru crema :

  • 500 gr mascarpone
  • 100 gr zahar pudra
  • 300 ml frisca lichida
  • 40 gr fulgi nuca cocos

Pentru decor:

  • 3 linguri din crema de mai sus
  • 300 ml frisca lichida
  • 30 gr zahar pudra
  • 2 linguri fulgi nuca cocos
  • 6 bomboane Raffaello
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Raffaello:

Incepem prin a prepara crema. 

Intr-un bol mixam mascarpone impreuna cu zaharul pudra cateva secunde .

Separat mixam frisca lichida pana obtinem o consistenta tare .

Adaugam putin cate putin frisca in bolul cu mascarpone ,dupa adaugam si fulgii de nuca de cocos ...mixand in continuare pana ce toate cele 3 ingrediente s-au amestecat bine.

Punem deoparte 3 linguri din aceasta crema.

Tapetam o tava ( eu am folosit una patrata) cu hartie staniol si asezam un strat de piscoturi .Apoi peste piscoturi asezam un strat de crema ,un nou strat de piscoturi ,un altul de crema si incheiem cu un strat de piscoturi.

Dam la frigider pana a doua zi.

Scoatem tava din frigider si cu o miscare rapida ,rasturnam prajitura pe un  platou si indepartam folia de aluminiu .

Mixam frisca lichida impreuna cu zaharul pudra .

Invelim prajitura cu un prim strat de crema si apoi cu un strat de frisca .

Presaram fulgi de nuca de cocos si decoram cu bomboane Raffaello .

Sa aveti pofta ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

Reteta de prajitura Ilinca

pe 17.03 la 21:05

Reteta de arpacas cu legume, de post

de Ksenya 5

pe 09.03 la 15:30

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu capsuni "64 "