Briose mozaic

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2010 | 10599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g taitei cu ou
  • 200 g sunca
  • 1 conserva legume mexicane (eu am folosit Bonduelle)
  • 200 g smantana
  • 5 oua
  • 200 g cascaval ras
  • 1 ceapa
  • 1 praf de copt
  • sare, piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose mozaic:

Se fierb taiteii in apa cu sare dupa instructiunile de pe ambalaj iar apoi se scurg de apa.


Intr-o tigaie se pune la calit ceapa in putin ulei de masline. Se adauga apoi legumele mexicane si sunca taiata cubulete. Se calesc toate putin si se potrivesc de sare si piper.


Intr-un alt vas batem ouale iar apoi adaugam smantana si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici. Adaugam praful de copt si omogenizam. Se adauga taitetii storsi bine si amestecul de legume cu sunca. Se amesteca bine si se mai potriveste de sare.


Ungem formele de briose cu unt sau punem hartie speciala de briose si umplem cu compozitie.


Dam la cuptor pentru 30 de minute.


Sursa

TIPS-URI

1

Pentru ca nu mi-au ajuns formele, am pus compozitia ramasa intr-o tava de chec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose mozaic" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

La Ancuta 1

29.11.2010, 13:33

Corina

Crista_Luca 1

29.11.2010, 21:54

idee buna ... cu formele ... eeeh si daca nu vrei s te chinui prea mult la pui in tava de chec ..eu asa fac

La Ancuta 1

29.11.2010, 22:03

si eu am facut briose numai din jumatate din cantitate, restul am pus-o in tava de chec.

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciupercute