Briose Muffins cu somon afumat

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2015 | 4442 vizualizari

 

Dupa Briose Muffins cu ton va propun o alta varianta- la fel de rapid si delicios

 

INGREDIENTE

pentru 12 muffins:

  • 100 gr somon afumat
  • 4 oua
  • 3 linguri de branza pentru tartinat
  • 3 linguri de cascaval ras
  • 1 lingurita paprika
  • 2 cepe noi
  • 12 rosii cherry
  • 4 linguri de faina
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose Muffins cu somon afumat:

Curatati si taiati ceapa in rondele. Taiati 6 rosii in cubulete.

In bolul robotului puneti somonul, branza pentru tartinat si amestecati..

Adaugati ouale, pe rand unul cate unul si contnuati sa amestecati.

Puneti ceapa taiata, rosiile, condimentele, adaugati faina si amestecati toata compozitia pentru o buna omogenizare.

Cu ajutorul unei linguri repartizam compozitia in formele de briose- nu vor creste foarte mult.

Decorati cu 1/2 rosie, presarati cascaval ras si puneti la cuptor la 200°C pentru 15- 20 minutes

Cand le scoatem din cuptor, le lasam sa se racoreasca inainte de a le scoate din forme.  Se servesc ca aperitiv: simple sau cu o salata verde...........  

Pofta Buna !

TIPS-URI

1

le lasam sa se racoreasca inainte de a le scoate din forme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose Muffins cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muffins sarate