Briose Muffins cu somon afumat

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2015 | 1868 vizualizari

 

Dupa Briose Muffins cu ton va propun o alta varianta- la fel de rapid si delicios

 

INGREDIENTE

pentru 12 muffins:

  • 100 gr somon afumat
  • 4 oua
  • 3 linguri de branza pentru tartinat
  • 3 linguri de cascaval ras
  • 1 lingurita paprika
  • 2 cepe noi
  • 12 rosii cherry
  • 4 linguri de faina
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose Muffins cu somon afumat:

Curatati si taiati ceapa in rondele. Taiati 6 rosii in cubulete.


In bolul robotului puneti somonul, branza pentru tartinat si amestecati..


Adaugati ouale, pe rand unul cate unul si contnuati sa amestecati.


Puneti ceapa taiata, rosiile, condimentele, adaugati faina si amestecati toata compozitia pentru o buna omogenizare.


Cu ajutorul unei linguri repartizam compozitia in formele de briose- nu vor creste foarte mult.


Decorati cu 1/2 rosie, presarati cascaval ras si puneti la cuptor la 200°C pentru 15- 20 minutes


Cand le scoatem din cuptor, le lasam sa se racoreasca inainte de a le scoate din forme. Se servesc ca aperitiv: simple sau cu o salata verde...........


Pofta Buna !

 

TIPS-URI

1

le lasam sa se racoreasca inainte de a le scoate din forme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose Muffins cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

03.07.2015, 09:04

MotanLaOale 1

03.07.2015, 19:08

Raluca57 1

24.07.2015, 14:02

Le-am făcut, sunt delicioase, de efect! Le voi încerca și cu macrou afumat.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata ”Curcubeu”

de RODIMUR 5

la 00:52

Placinte cu branza sarata si cascaval

ieri la 19:48

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

ieri la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

pe 21.01 la 23:56

RETETA RECOMANDATA
Briose cu spanac