Briose pandispan cu nutella

de RuxyRux in Prajituri, 15 Mai 2014 | 8987 vizualizari

 

Simple, rapide, delicioase...si asortate perfect cu o cafea buuuuna!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar pudra
  • 3 linguri faina
  • un praf de sare
  • vanilie
  • nutella
Portii: 9
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pandispan cu nutella:

Preinaclzim cuptorul la 180 de grade Celsius.


Separam albusurile de galbenusuri in doua boluri.


Albusurile le batem spuma 1 minut.


Galbenusurile le mixam cu zaharul pudra si vanilia 1 minut pana devin cremoase. Adaugam faina in ploaie si mai amestecam 30 de secunde.


Oprim mixerul si adaugam spuma de albus pe care o vom incorpora cu o paleta usor prin invaluire.


Umplem formele cu compozitia cremoasa iar deasupra punem cate o lingurita de nutella.


Coacem briosele pentru fix 20 de minute.


Lasam briosele putin la racit, le scoatem usor din forma...si desigur le servim langa cafeluta....mmmmm ce parfum de vanilie raspandesc, ce lejere si pufoase si cat de delicioase...incercati va rog!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pandispan cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (63)

RuxyRux 1

17.05.2014, 21:09

Multumesc Mirelus!

RuxyRux 1

17.05.2014, 21:10

Multumesc Simona, esti mult prea draguta!

Bya Ralu 1

25.05.2014, 15:44

ce super sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

Painici umplute

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Briose crosetate