Briose pandispan cu nutella

de Rux in Prajituri, 15 Mai 2014 | 8535 vizualizari

 

Simple, rapide, delicioase...si asortate perfect cu o cafea buuuuna!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar pudra
  • 3 linguri faina
  • un praf de sare
  • vanilie
  • nutella
Portii: 9
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pandispan cu nutella:

Preinaclzim cuptorul la 180 de grade Celsius.

Separam albusurile de galbenusuri in doua boluri.

Albusurile le batem spuma 1 minut.

Galbenusurile le mixam cu zaharul pudra si vanilia 1 minut pana devin cremoase. Adaugam faina in ploaie si mai amestecam 30 de secunde.

Oprim mixerul si adaugam spuma de albus  pe care o vom incorpora cu o paleta usor prin invaluire.

Umplem formele cu compozitia cremoasa iar deasupra punem cate o lingurita de nutella.

Coacem briosele pentru fix 20 de minute.

Lasam briosele putin la racit, le scoatem usor din forma...si desigur le servim langa cafeluta....mmmmm ce parfum de vanilie raspandesc, ce lejere si pufoase si cat de delicioase...incercati va rog! 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pandispan cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Briose pandispan cu nutella-0
Briose pandispan cu nutella-1
Briose pandispan cu nutella-2
Briose pandispan cu nutella-3
Briose pandispan cu nutella-4
Briose pandispan cu nutella-5
Briose pandispan cu nutella-6
Briose pandispan cu nutella-7
Briose pandispan cu nutella-8

COMENTARII (63)

Rux

Rux 1

17.05.2014, 21:09

Multumesc Mirelus!

Rux

Rux 1

17.05.2014, 21:10

Multumesc Simona, esti mult prea draguta!

Bya Ralu

Bya Ralu 1

25.05.2014, 15:44

ce super sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53