Swirly Brownies

de Anamaria7 in Prajituri, 11 Aug 2011 | 7692 vizualizari

 

Vaaaaiiii, DE CE am asteptat atata sa fac brownies???? Ce am rataaaat atata tiiiiimp!!! :P :)) Swirly Brownies sunt PERFECTE: crocante la exterior si pufoase si siropoase la interior

 

INGREDIENTE

  • Pentru blatul de ciocolata:
  • 100 gr unt
  • 100 gr ciocolata
  • 1 1/3c zahar
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • 4 oua
  • 1 lgt esenta de vanilie
  • 1 1/3c faina
  • 1 lgt praf de copt
  • Pentru umplutura de crema de branza:
  • 200 gr crema de branza
  • 1 ou mare
  • 1c zahar
  • 1 lgt esenta de vanilie
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Swirly Brownies:

Ne suflecam manecile si ne apucam de preparat Swirly Brownies:

Incalzim cuptorul la 190C. Tapetam cu hartie de copt o tava dreptunghiulara cu latura de 20cm x 20cm.

Intai pregatim umplutura de crema de branza, altfel tinem blatul prea mult afara din cuptor pana o facem. Batem branza pana devine cremoasa, apoi incorporam zaharul, oul si esenta mixand pe viteza mare.

Blatul de ciocolata:

Punem la topit pe foc mic untul, iar cand e gata adaugam ciocolata maruntita fin cu cutitul si amestecam pana la omogenizare.

Mixam ouale cu zaharul pana devin usor spumoase, adaugam esenta si amestecul de unt si ciocolata, iar la final punem si faina amestecata in prealabil cu praful de copt. De data asta mixam putin, pe viteza mica.

Turnam compozitia in tava si punem peste cu lingura, din loc in loc, umplutura cu branza. Taiem cu un cutit pentru a marmora (efectul de swirrrrrl :)) ) si tinem la cuptor pana ce se formeaza o crusta deasupra.

Lasam la racit in tava, apoi taiem.

Swirly Brownies se savureaza pe nerasuflate.

TIPS-URI

1

Se pot presara inainte de copt diverse bucatele de ciocolata, alune, nuci etc.

2

Daca lasam la cuptor pana ce scobitoarea iese uscata de tot, nu va avea consistenta aceea siropoasa, va fi mai degraba uscata si la interior.

3

Mie mi s-a scufundat umplutura alba si deasupra nu se mai vede modelul marmorat. Eu zic ca e mai bine sa faci toata compozitia la un loc, lasi la o parte crema de branza si untul topit cu ciocolata si la sfarsit pui in putina compozitie (ce contine si faina si praf de copt astfel incat sa creasca si ele, sa nu se inece :P) ingredientele pe care le-ai lasat la urma. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Swirly Brownies" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mamaieelena 1

12.08.2011, 16:58

f bun si arata super

diaconta 1

12.08.2011, 22:08

Bunica,sa stii ca la cat a fost de frumos,mai vreaaaaaaaau

vergi 1

14.08.2011, 22:57

nu am facut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu nuca multa si stafide