Prăjitură Kinder Pingui cu lapte şi gem

de botcrina in Prajituri, 8 Feb 2012 | 22930 vizualizari

 

Am văzut reţeta lui deyutzky - dublu kinder pingui şi mi-a plăcut foarte tare, aşa că am zis că merită să încerc şi eu, doar că am vrut să fac mai multe porţii, aprope că am dublat ingredientele şi am adăugat în plus lapte, iar ca decor gem.
Mulţumesc deyutzky, este foarte, foarte bună.

 

INGREDIENTE

  • Foile 
  • 200 g unt 
  • 6 albuşuri
  • 300 g zahăr pudră
  • 300 g făină
  • 300 ml lapte
  • 10 linguri cacao
  • 2 linguriţe praf de copt
  •  coajă rasă se portocală
  • Crema
  • 400 ml frişcă lichidă
  • 6 linguri miere de albine
  • Decor 
  • gem
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură Kinder Pingui cu lapte şi gem:

Frecăm untul până devine pastă apoi adăugăm zahărul şi continuăm să amestecăm energic. Batem albuşurile şi le adăugăm peste compoziţia de unt cu zahăr.


Într-un bol punem făină, cacao, coaja de portocală şi praful de copt apoi le amestecăm bine, după care le turnăm peste compoziţia de mai sus şi încorporăm laptele. Când am obţinut o pastă omogenă pregătim o tavă tapetată cu hârtie de copt. împărţim aluatul în 3 părţi egale, după care le coacem pe rând.


Pentru cremă batem frişca până se întăreşte, apoi adăugăm mierea. Amestecăm până devine o cremă groasă şi o dăm la frigider, până se răcesc foile.


Asanblăm prăjitura astfel: umplem cele 3 foi cu crema de frişcă şi miere, iar deasupra întindem un strat de gem ca decor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură Kinder Pingui cu lapte şi gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Dana_Retetegg 1

26.02.2012, 16:46

cocolina 1

21.04.2012, 20:34

delicioasa

babi5 1

12.10.2013, 12:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cacao si ciocolata