Briose pizza

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2009 | 6699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • jumate cana apa
  • o cana ulei
  • faina cat cuprinde
  • sare
  • drojdie cat o nuca
  • Umplutura:
  • 1 carnat vegetal
  • un ardei
  • o ceapa
  • oregano
  • sare
  • cascaval
  • pasta de ardei sau rosi
  • ciuperci
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pizza:

am facut un aluat din ingrediente si am lasat la crescut!

se toaca ceapa,ardeiul si se calesc in ulei si apa,sare si oregano,ciupercile se curata si se taie feliute apoi se calesc.

crenvusti se taie rondele,cascavalul se razuie

ungem tavile pentru briose(mufis)cu ulei sau tapetam cu hartie,le imbracam cu aluat,ungem cu pasta de rosi sau ardei,adaugam din compozitia de ardei si ceapa,adaugam crenvusti,ciupercile si dam la cupor,cand sunt aproape gata adaugam si cascavalul si le mai lasam in cuptor pana ce cascavalul s-a topit!

se servesc reci sau calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bucataras Dragos 1

18.12.2009, 21:59

imi place ideea ta care da pizzei pe langa gustul ei bun si o forma mai apetisanta . am adaugat la favorite iar data viitoare cand fac pizza am sa o fac stil briosa! multumesc de idee

Michelle 1

18.12.2009, 22:27

cu placere,Dragos,Luminita!

luminita20_2006 1

20.12.2009, 12:05

super ideea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

placinte cu faina fara gluten

pe 31.05 la 13:24

Reteta de crema de unt si ciocolata

pe 28.05 la 15:55

Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval

pe 26.05 la 13:36

Reteta de prajitura cu iaurt si crema de ciocolata

pe 26.05 la 13:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2901 puncte

 Merisor

1100 puncte

Ksenya

1056 puncte

mirela0911

1000 puncte

trifadalia

812 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu branza si chimen