Briose pufoase

de ianculubita in Prajituri, 29 Ian 2014 | 2527 vizualizari

 

Va recomand aceste briose super bune si pufoase; le-am vazut intr-o zi pe FB si mi-am amintit ca si eu le-am facut cu mult timp in urma dar ale mele erau cu cacao; acum am eliminat cacao si sunt la fel de bune.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 120 g zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 70 g unt topit
  • 80 ml lapte batut
  • 2 oua
  • 120 g branza proaspata
  • coaja de lamaie
  • fructe de padure
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase:

Batem bine ouale cu un praf de sare si zahar pana rezulta o crema pufoasa, adaugam coaja de lamaie, untul cald adaugat cate putin, laptele batut, apoi amestecam bine cu o lingura sa nu ramana cocoloase, branza proaspata iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Punem in forme o lingurita de aluat, apoi fructe de padure si acoperim cu alta lingurita de aluat. Lasam la cuptor 30 minute, iar dupa ce s-au racit le pudram cu zahar.

 

TIPS-URI

1

fructele de padure pot fi inlocuite cu stafide sau lasate simple

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ianculubita 1

30.01.2014, 05:52

diana_k 1

30.01.2014, 08:57

anca_rm 1

30.01.2014, 09:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan marmorat