Briose pufoase

de ianculubita in Prajituri, 29 Ian 2014 | 3214 vizualizari

 

Va recomand aceste briose super bune si pufoase; le-am vazut intr-o zi pe FB si mi-am amintit ca si eu le-am facut cu mult timp in urma dar ale mele erau cu cacao; acum am eliminat cacao si sunt la fel de bune.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 120 g zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 70 g unt topit
  • 80 ml lapte batut
  • 2 oua
  • 120 g branza proaspata
  • coaja de lamaie
  • fructe de padure
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase:

Batem bine ouale cu un praf de sare si zahar pana rezulta o crema pufoasa, adaugam coaja de lamaie, untul cald adaugat cate putin, laptele batut, apoi amestecam bine cu o lingura sa nu ramana cocoloase, branza proaspata iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Punem in forme o lingurita de aluat, apoi fructe de padure si acoperim cu alta lingurita de aluat. Lasam la cuptor 30 minute, iar dupa ce s-au racit le pudram cu zahar.

 

TIPS-URI

1

fructele de padure pot fi inlocuite cu stafide sau lasate simple

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ianculubita 1

30.01.2014, 05:52

diana_k 1

30.01.2014, 08:57

anca_rm 1

30.01.2014, 09:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus si smantana

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

RETETA RECOMANDATA
Briose cu Finetti si ness