Briose rapide la microunde

de Valclaudia in Prajituri, 7 Sep 2014 | 2344 vizualizari

 

dupa reteta Inei, cu mici modificari... Sarumana, fata draga! >:d

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri de faina alba proaspat cernuta
  • 3 linguri pudra de roscove
  • 4 linguri de zahar tos
  • 4 linguri de ulei
  • 4 cutiute de lapte condensat (de cafea)
  • 2 oua
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • miez de nuca Pecan
  • 1 plic gelatina rosie pentru tarte
  • 200 ml apa rece
  • 2 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose rapide la microunde:

Batem ouale cu zaharul, adaugam laptele condensat, uleiul, praful de copt, praful de sare, iar la final faina in ploaie si pudra de roscove.


Mixam totul foarte bine cca 5 minute, apoi punem cate o lingura din amestecul obtinut in formele de silicon pentru briose.


Dam formele pentru 2-3 minute la microunde, la 750W.


Scoatem briosele din forme, le asezam pe un platou, asezam pe fiecare briosa cate o jumatate de miez de nuca.


Preparam gelatina dupa instructiunile de pe plic, decoram briosele cu cate o lingura de gelatina preparata.


Lasam sa se intareasca gelatina cca 15minute,apoi servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose rapide la microunde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MOKUSKA 1

08.09.2014, 14:52

ce super ideeee . Minunate sunt

simona72 1

08.09.2014, 18:39

Imi ploua in gura de pofta!!!

diaconta 1

08.09.2014, 20:35

Una doua iti rezolvi pofta cu ele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de lamaie