Briose vesele

de leoflori in Prajituri, 9 Iun 2009 | 2207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt.12 bucati (forme metalice = 4 lingurite cu vf.de compozitie)
  • Ingrediente :
  • 200 gr.faina (all purpose flour)
  • 100 gr.zahar (sugar)
  • 75 ml.lapte (milk)
  • 65 gr.unt (butter)
  • 2 oua mari (large eggs)
  • 1/2 plic praf copt ( 1 teaspoon baking powder)
  • 2 linguri cacao (cocoa)
  • 1 lingura esenta rom (rom extract)
  • 1 lingura esenta vanilie (vanilla extract)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose vesele:


Amestecam faina+praf de copt.

Topim untul si il lasam la racit.

Mixam ouale cu zaharul.

Adaugam untul si laptele.

Adaugam faina in ploaie si amestecam cu lingura de lemn/spatula de jos in sus.

Eu am amestecat tot la mixer la viteza mica cu paletele pt.framantat.

Impartim compozitia in 2 vase : in unul adaugam esenta de vanilie , iar in celalalt cacao cu esenta de rom.

Punem in forme, intai compoz.alba si apoi cea cu cacao.Trebuie repartizat in mod egal.Eu nu prea am pus asa.

Coacem 20 minute la foc mic si apoi pana sunt gata la foc mediu. In total 35 minute.


Am glazurat cu putina ciocolata alba topita si diverse bombonele decor
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose vesele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

deyutzky 1

05.04.2011, 23:15

cum de nimeni n-a observat asa bunatate? le pap eu toate foarte bine arata sunt asa dragalase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

MUȘCHIULEȚ ÎMPLETIT ( CU PESTO ȘI ROȘII USCATE)

ieri la 10:50

Gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Desert Salam de biscuiţi, reţetă de post