Briose-omleta cu cartofi nature

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2014 | 4733 vizualizari

 

Daca nu aveti idei pentru micul dejun, va recomand aceste briose facute din omleta...sunt delicioase!:D

 

INGREDIENTE

  • Pentru 4 briose:
  • 3 oua
  • 3 linguri de lapte
  • 3 felii de salam uscat (se poate inlocui cu orice va place)
  • ardei capia
  • 2 linguri cascaval afumat ras
  • sare
  • piper
  • 4 bucatele de branza Aperifrais Delaco
  • unt pentru uns formele
  • Cartofi nature:
  • 4 cartofi
  • unt
  • patrunjel verde tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose-omleta cu cartofi nature:

Intr-un bol batem ouale cu laptele si sare dupa gust.


Adaugam cascavalul afumat, salamul uscat taiat cubulete, ardeiul capia taiat marunt si piper dupa gust.


Ungem formele de briose cu unt si distribuim cantitatea de ou in mod egal in 4 forme.


Deasupra fiecarei briose punem cate o bucatica de branza si dam tava la cuptor la foc mic pentru aprox 15 minute. Se verifica cu o scobitoare.


Dupa ce sunt gata se servesc alaturi de cartofi nature: se curata cartofii si se spala bine, se taie cuburi si se pun la fiert.


Cand sunt gata se scot cu o paleta si se scurg de apa, apoi se adauga unt si patrunjel tocat.


Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose-omleta cu cartofi nature" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Valclaudia 1

29.01.2014, 21:46

ce idee grozava! Felicitari!

jolygina 1

30.01.2014, 00:48

_Alina_ 1

30.01.2014, 11:57

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

ieri la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

ieri la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

ieri la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

ieri la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

ieri la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

ieri la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv/ Briose sarate