Briose-omleta cu cartofi nature

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2014 | 6941 vizualizari

 

Daca nu aveti idei pentru micul dejun, va recomand aceste briose facute din omleta...sunt delicioase!:D

 

INGREDIENTE

  • Pentru 4 briose:
  • 3 oua
  • 3 linguri de lapte
  • 3 felii de salam uscat (se poate inlocui cu orice va place)
  • ardei capia
  • 2 linguri cascaval afumat ras
  • sare
  • piper
  • 4 bucatele de branza Aperifrais Delaco
  • unt pentru uns formele
  • Cartofi nature:
  • 4 cartofi
  • unt
  • patrunjel verde tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose-omleta cu cartofi nature:

Intr-un bol batem ouale cu laptele si sare dupa gust.

Adaugam cascavalul afumat, salamul uscat taiat cubulete, ardeiul capia taiat marunt si piper dupa gust.

Ungem formele de briose cu unt si distribuim cantitatea de ou in mod egal in 4 forme.

Deasupra fiecarei briose punem cate o bucatica de branza si dam tava la cuptor la foc mic pentru aprox 15 minute. Se verifica cu o scobitoare.

Dupa ce sunt gata se servesc alaturi de cartofi nature: se curata cartofii si se spala bine, se taie cuburi si se pun la fiert.

Cand sunt gata se scot cu o paleta si se scurg de apa, apoi se adauga unt si patrunjel tocat.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose-omleta cu cartofi nature" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv