Briose-omleta cu cartofi nature

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2014 | 2902 vizualizari

 

Daca nu aveti idei pentru micul dejun, va recomand aceste briose facute din omleta...sunt delicioase!:D

 

INGREDIENTE

  • Pentru 4 briose:
  • 3 oua
  • 3 linguri de lapte
  • 3 felii de salam uscat (se poate inlocui cu orice va place)
  • ardei capia
  • 2 linguri cascaval afumat ras
  • sare
  • piper
  • 4 bucatele de branza Aperifrais Delaco
  • unt pentru uns formele
  • Cartofi nature:
  • 4 cartofi
  • unt
  • patrunjel verde tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose-omleta cu cartofi nature:

Intr-un bol batem ouale cu laptele si sare dupa gust.


Adaugam cascavalul afumat, salamul uscat taiat cubulete, ardeiul capia taiat marunt si piper dupa gust.


Ungem formele de briose cu unt si distribuim cantitatea de ou in mod egal in 4 forme.


Deasupra fiecarei briose punem cate o bucatica de branza si dam tava la cuptor la foc mic pentru aprox 15 minute. Se verifica cu o scobitoare.


Dupa ce sunt gata se servesc alaturi de cartofi nature: se curata cartofii si se spala bine, se taie cuburi si se pun la fiert.


Cand sunt gata se scot cu o paleta si se scurg de apa, apoi se adauga unt si patrunjel tocat.


Va doresc pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose-omleta cu cartofi nature" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Valclaudia 1

29.01.2014, 21:46

ce idee grozava! Felicitari!

jolygina 1

30.01.2014, 00:48

_Alina_ 1

30.01.2014, 11:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv