Broccoli la cuptor cu somon afumat la cald si crema de branza cu ierburi

de Satisfyyourcravings in Somon, 3 Noi 2016 | 3831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 grame broccoli
  • 125 grame somon afumat la cald
  • 200 grame crema de branza
  • 1 catel de usturoi, mic
  • 75 grame branza Gouda (poate fi inlocuita cu cascaval)
  • 3 linguri ierburi tocata (marar, patrunjel, chives)
  • 300 grame orez gatit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli la cuptor cu somon afumat la cald si crema de branza cu ierburi:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se fierbe broccoliul, desfacut in buchetele, 5 minute, in apa sarata. Se scurge si se amesteca cu somonul rupt in bucati, apoi se aseaza intr-o tava pentru cuptor. 

Se amesteca crema de branza cu usturoiul pisat, ierburile tocate, piper si branza Gouda rasa si se adauga peste boccoli. Se intinde cu o spatula pe toata suprafata, se introduce tava la cuptor si se gateste 25 de minute. 

Se serveste cu orez gatit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli la cuptor cu somon afumat la cald si crema de branza cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

03.11.2016, 19:27

bun

anca_rm 1

04.11.2016, 09:28

trebuie sa incerc sa-i fac Oanei asa ceva , imi place tot ce ai pus tu aici

Gherca Daniela 1

04.11.2016, 16:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Somon la grătar cu sos de citrice & orez basmati cu ghimbir