File de somon cu sos de ciuperci

de meosiris in Somon, 1 Aug 2009 | 4627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 file de somon
  • 250g ciuperci (din conserva sau proaspete)
  • 100ml vin alb
  • 200g smantana
  • 100g unt
  • piper
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de somon cu sos de ciuperci:

-Presaram sare pe fileurile de somon si taiem ciupercile felii.

-Topim untul in tigaie, apoi asezam fileurile si ciupercile, presaram piper, turnam vinul si lasam acoperit la foc mic 20 de minute.

-Dupa 10 minute intoarcem fileurile pe cealalta parte.

-Dupa cele 20 de minute turnam smantana si mai lasam inca 10 minute.Este extraordinar de bun!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de somon cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Swanheart 1

17.11.2009, 08:15

Da, arata foarte urat, si cred ca nici nu e bun! Meosiris,felicitari! Mi-ai facut o pofta... Ma multumesc insa sa rontai pe covrigul meu cu susan...

Swanheart 1

19.11.2009, 15:02

A, o intrebare - azi fac aceasta reteta, si nu inteleg un lucru: in poza, pestele nu pare a fi acoperit in intregime de sos. E cumva prajit, si sosul e pus deasupra, fiind gatit separat? Arata demential, si vreau sa imi iasa la fel...

meosiris 1

06.10.2010, 11:47

Nu e gatit separat. Dupa ce l-am intors in tigaie pe partea cealalta, nu l-am mai stropit cu sos si deaceea a ramas asa. Iar cand l-am pus in farfurie, nu l-am stropit peste tot cu sos. Sper ca ti-am fost de ajutor si imi pare rau ca am raspuns cu intarziere!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu gutui