File de somon cu sos de ciuperci

de meosiris in Somon, 1 Aug 2009 | 7672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 file de somon
  • 250g ciuperci (din conserva sau proaspete)
  • 100ml vin alb
  • 200g smantana
  • 100g unt
  • piper
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de somon cu sos de ciuperci:

-Presaram sare pe fileurile de somon si taiem ciupercile felii.
-Topim untul in tigaie, apoi asezam fileurile si ciupercile, presaram piper, turnam vinul si lasam acoperit la foc mic 20 de minute.
-Dupa 10 minute intoarcem fileurile pe cealalta parte.
-Dupa cele 20 de minute turnam smantana si mai lasam inca 10 minute.Este extraordinar de bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de somon cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Swanheart 1

17.11.2009, 08:15

Da, arata foarte urat, si cred ca nici nu e bun! Meosiris,felicitari! Mi-ai facut o pofta... Ma multumesc insa sa rontai pe covrigul meu cu susan...

Swanheart 1

19.11.2009, 15:02

A, o intrebare - azi fac aceasta reteta, si nu inteleg un lucru: in poza, pestele nu pare a fi acoperit in intregime de sos. E cumva prajit, si sosul e pus deasupra, fiind gatit separat? Arata demential, si vreau sa imi iasa la fel...

meosiris 1

06.10.2010, 11:47

Nu e gatit separat. Dupa ce l-am intors in tigaie pe partea cealalta, nu l-am mai stropit cu sos si deaceea a ramas asa. Iar cand l-am pus in farfurie, nu l-am stropit peste tot cu sos. Sper ca ti-am fost de ajutor si imi pare rau ca am raspuns cu intarziere!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon delicios