Brocoli cu sos de smantana

de ageamanu in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2009 | 23797 vizualizari

 

Bun si sanatos, usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • un brocoli
  • o cutie mica smantana
  • sare
  • piper
  • unt
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brocoli cu sos de smantana:

Se taie capatana de brocoli in buchetele, dupa care se opareste in apa cu sare, 5 minute.

Separat, intr-o tigaie se pune uleiul de masline, untul, smantana, sarea si piperul.

Dupa ce da un clocot se pune brocoliul fiert in acest sos. Se mai da un clocot si se serveste ca garnitura la orice fel de carne.

 

 

TIPS-URI

1

Se poate inlocui brocoliul cu conopida. Sau se poate face aceasta garnitura combinand brocoli cu conopida si adaugand si cativa morcovi tineri, pentru efect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brocoli cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (1)

gaby_gabytza 1

20.02.2012, 08:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!