Brotacei veseli pe lac

de Laly in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2010 | 3096 vizualizari

 

Ceva bun si haios.

 

INGREDIENTE

  • 5 vinete
  • 2 cepe mijlocii
  • ulei,sare
  • 1 galbenus de ou
  • 1 pahar ulei (100 ml)

Pentru decor:

  • 4 rosii
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 salata creata
  • boabe de mustar
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brotacei veseli pe lac:

Se coc vinetele.Se curata si se scoate miezul.Se pune la scurs intr-o strecuratoare (de plastic nu de metal).Dupa ce s-au scurs bine,se toaca cu un tocator de lemn,sau se pot mixa la robot.


In acest caz adaugam galbenusul in timpul mixarii.


Se pun vinetele intr-un castron unde se adauga uleiul si sare dupa gust.Pentru cine doreste mai dietetic poate fierbe un dovlecel,care se adauga in vinete in timpul mixarii.


Se spala rosiile si se sterg cu hartie absorbanta.Se taie cate un capacel la fiecare.Se scoate miezul cu o lingurita.Se umplu rosiile cu vinete,se adauga capacelul.Se fac cate doi ochisori din maioneza,si se pun boabe de piper.


Pe un platou se pune salata spalata si scursa bine,rosiile si in mijoc ceapa verde.


Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brotacei veseli pe lac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mena29 1

23.07.2010, 16:17

ce frumosi

Julie 1

08.08.2010, 11:37

Haios rau!

elena1988 1

24.02.2011, 09:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ghebe