Brownie cu crema de ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 28 Ian 2017 | 4118 vizualizari

 

O prajitura super ciocolatoasa ! 

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 160 g unt
  • 100 g ciocolata neagra
  • 140 g ciocolata cu lapte
  • 50 g faina
  • 100 g pesmet alb
  • un praf de sare
  • esenta de portocale
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • 150 g fineti
  • fulgi de ciocolata
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu crema de ciocolata:

Topim ciocolata cu untul. Lasam sa se racoreasca.

Mixam ouale spuma cu zaharul. Peste oua, adaugam ciocolata topita cu untul, apoi pesmetul si faina. Omogenizam bine. Adaugam si esenta de portocale. 

Turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru 20-25 de minute. Eu am folosit o tava cam mare (25/30) si prajitura nu a iesit foarte inalta.

Pentru crema de ciocolata, mixam smantana pentru frisca, apoi o amestecam cu fineti. Distribuim crema peste prajitura si ornam cu fulgi de ciocolata.

O prajitura plina de ciocolata.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui pesmetul cu faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu blat de cocos si crema de mascarpone