Brownie cu crema de ciocolata

de GeorgiG in Prajituri, 28 Ian 2017 | 799 vizualizari

 

O prajitura super ciocolatoasa ! 

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 160 g unt
  • 100 g ciocolata neagra
  • 140 g ciocolata cu lapte
  • 50 g faina
  • 100 g pesmet alb
  • un praf de sare
  • esenta de portocale
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • 150 g fineti
  • fulgi de ciocolata
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu crema de ciocolata:

Topim ciocolata cu untul. Lasam sa se racoreasca.


Mixam ouale spuma cu zaharul. Peste oua, adaugam ciocolata topita cu untul, apoi pesmetul si faina. Omogenizam bine. Adaugam si esenta de portocale.


Turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru 20-25 de minute. Eu am folosit o tava cam mare (25/30) si prajitura nu a iesit foarte inalta.


Pentru crema de ciocolata, mixam smantana pentru frisca, apoi o amestecam cu fineti. Distribuim crema peste prajitura si ornam cu fulgi de ciocolata.


O prajitura plina de ciocolata.

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui pesmetul cu faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

29.01.2017, 19:10

noiinbucatarie 1

31.01.2017, 09:28

GeorgiG 1

02.02.2017, 09:03

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
NUCI UMPLUTE