Brownie cu migdale

de Angelina_Elena in Dulciuri, 29 Mai 2014 | 1534 vizualizari

 

By Paula - enjoydessert.blogspot.ro! Cel mai bun brownie mancat pana acum!:X

 

INGREDIENTE

  • 180 g ciocolata neagra
  • 135 g unt
  • 4 oua mari
  • 115 g faina
  • 20 g cacao
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 150 g zahar
  • 50 g migdale
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu migdale:

Preincalzim cuptorul la 180 de grade C.


Tapetam o tava rotunda, de 26 cm cu hartie de copt.


Ciocolata si untul le topim la baie de aburi.


Adaugam zaharul si amestecam energic.


Adaugam ouale in compozitie, cate unul, mixand bine dupa fiecare.


Cernem faina cu cacaoa, sarea si praful de copt si le adaugam in compozitia de ciocolata.


Turnam compozitia in tava, presaram migdalele (eu le-am taiat in doua) si dam tava la cuptor pentru 20-25 de minute.


Lasam 25 de minute daca vrem sa obtinem o textura pufoasa dar deloc uscata...usor umeda.


Iar pentru cine prefera brownie-ul cu textura umeda sunt suficiente 20 de minute.



Putina rabdare pentru a se racii si apoi putem savura cu pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Angelina_Elena 1

30.05.2014, 13:54

Va multumesc!

_Alina_ 1

30.05.2014, 17:37

mamaieelena 1

31.05.2014, 20:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Brownie bottom cheescake