Brownie cu visine

de T I M E A in Dulciuri, 8 Aug 2015 | 982 vizualizari

 

Brownie sau negresa este o prajitura ciocolatoasa cam pe placul tuturor si daca mai adaugam in ea si ceva fructe o face si mai irezistibila. Este o prajitura destul de consisenta asa ca va recomand sa o serviti dimineata :), langa o cafea evident.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt 82% grasime
  • 4 linguri Green Sugar (sau aprox 6-7 linguri zahar tos)
  • 3 oua
  • 120 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de cutit bicarbonat de sodiu
  • 120 gr ciocolata neagra
  • un varf de cutit sare
  • 350 gr visine fara samburi
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu visine:

Intr-un bol mixam untul la temperatura camerei cu un varf de sare si cu zaharul. Adaugam ouale pe rand si mixam dupa fiecare.

Separat intr-un bol amestecam faina, cacaua,  praful de copt si bicarbonatul. Treptat adaugam din amestecul de ingrediente uscate peste mixul de unt cu oua.

Ciocolata o topim pe baie de aburi si o incorporam la final mixand din nou cu mixerul pe treapta 1.

Ungem o tava cu putin ulei si tapetam cu hartie de copt.

Turnam compozitia in tava si nivelam cu o spatula. Asezam deasupra fructele si presaram peste ele zaharul vanilat, apoi dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 30 de minute.

Scoatem tava din cuptor si dupa ce s-a racit putin, pudram cu zahar pudra si feliem.

 

TIPS-URI

1

puteti folosi visine proaspete, congelate sau din compot

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Brownie cu visine-0
Brownie cu visine-1
Brownie cu visine-2
Brownie cu visine-3
Brownie cu visine-4
Brownie cu visine-5
Brownie cu visine-6
Brownie cu visine-7
Brownie cu visine-8
Brownie cu visine-9
Brownie cu visine-10

COMENTARII (23)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

10.08.2015, 16:54

ce bine arata

mirela0911

mirela0911 1

11.08.2015, 06:50

Ce bunatate!

Rux

Rux 1

12.08.2015, 19:45

Minunat arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!