Brownie cu visine

de T I M E A in Dulciuri, 8 Aug 2015 | 3266 vizualizari

 

Brownie sau negresa este o prajitura ciocolatoasa cam pe placul tuturor si daca mai adaugam in ea si ceva fructe o face si mai irezistibila. Este o prajitura destul de consisenta asa ca va recomand sa o serviti dimineata :), langa o cafea evident.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt 82% grasime
  • 4 linguri Green Sugar (sau aprox 6-7 linguri zahar tos)
  • 3 oua
  • 120 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de cutit bicarbonat de sodiu
  • 120 gr ciocolata neagra
  • un varf de cutit sare
  • 350 gr visine fara samburi
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu visine:

Intr-un bol mixam untul la temperatura camerei cu un varf de sare si cu zaharul. Adaugam ouale pe rand si mixam dupa fiecare.


Separat intr-un bol amestecam faina, cacaua, praful de copt si bicarbonatul. Treptat adaugam din amestecul de ingrediente uscate peste mixul de unt cu oua.


Ciocolata o topim pe baie de aburi si o incorporam la final mixand din nou cu mixerul pe treapta 1.


Ungem o tava cu putin ulei si tapetam cu hartie de copt.


Turnam compozitia in tava si nivelam cu o spatula. Asezam deasupra fructele si presaram peste ele zaharul vanilat, apoi dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 30 de minute.


Scoatem tava din cuptor si dupa ce s-a racit putin, pudram cu zahar pudra si feliem.

TIPS-URI

1

puteti folosi visine proaspete, congelate sau din compot

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

10.08.2015, 16:54

ce bine arata

mirela0911 1

11.08.2015, 06:50

Ce bunatate!

RuxyRux 1

12.08.2015, 19:45

Minunat arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu ciocolata, visine si mascarpone