Brownie cu visine

de T I M E A in Dulciuri, 8 Aug 2015 | 1816 vizualizari

 

Brownie sau negresa este o prajitura ciocolatoasa cam pe placul tuturor si daca mai adaugam in ea si ceva fructe o face si mai irezistibila. Este o prajitura destul de consisenta asa ca va recomand sa o serviti dimineata :), langa o cafea evident.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt 82% grasime
  • 4 linguri Green Sugar (sau aprox 6-7 linguri zahar tos)
  • 3 oua
  • 120 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de cutit bicarbonat de sodiu
  • 120 gr ciocolata neagra
  • un varf de cutit sare
  • 350 gr visine fara samburi
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu visine:

Intr-un bol mixam untul la temperatura camerei cu un varf de sare si cu zaharul. Adaugam ouale pe rand si mixam dupa fiecare.


Separat intr-un bol amestecam faina, cacaua, praful de copt si bicarbonatul. Treptat adaugam din amestecul de ingrediente uscate peste mixul de unt cu oua.


Ciocolata o topim pe baie de aburi si o incorporam la final mixand din nou cu mixerul pe treapta 1.


Ungem o tava cu putin ulei si tapetam cu hartie de copt.


Turnam compozitia in tava si nivelam cu o spatula. Asezam deasupra fructele si presaram peste ele zaharul vanilat, apoi dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 30 de minute.


Scoatem tava din cuptor si dupa ce s-a racit putin, pudram cu zahar pudra si feliem.

 

TIPS-URI

1

puteti folosi visine proaspete, congelate sau din compot

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

10.08.2015, 16:54

ce bine arata

mirela0911 1

11.08.2015, 06:50

Ce bunatate!

RuxyRux 1

12.08.2015, 19:45

Minunat arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Deliciu cu visine si bezea