Brownie marmorat

de GeorgiG in Prajituri, 4 Ian 2017 | 624 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori.
Nu a iesit marmoratul foarte bine, dar a fost foarte buna.

 

INGREDIENTE

Compozitia maro:

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 175 g unt
  • 150 g ciocolata neagra
  • 150 g faina
  • un praf de sare

Compozitia alba:

  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 110 g unt
  • 100 g ciocolata alba
  • 100 g faina
  • 100 g nuca coapta maruntita
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie marmorat:

Pentru compozitia maro, topim ciocolata neagra impreuna cu untul. Lasam sa se racoreasca. Mixam ouale cu zaharul si praful de sare pana isi dubleaza volumul, adaugam faina si omogenizam bine. La final, adaugam si jumatate din cantitatea de nuci.


Pentru compozitia alba procedam la fel. Topim ciocolata alba cu untul, mixam ouale cu zaharul, adaugam ciocolata si apoi faina.


In tava cu hartie de copt, punem intai compozitia maro, apoi pe cea alba si amestecam putin cele doua compozitii cu un cutit sau coada unei linguri.


Presaram restul de nuci peste prajitura si introducem in cuptorul incins 25-30 de minute.


Minunata langa o cescuta de cafea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie marmorat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

anca_rm 1

06.01.2017, 09:30

o prajitura pufoasa

GeorgiG 1

16.01.2017, 20:32

Multumesc frumos !

RuxyRux 1

17.01.2017, 08:38

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Negresa à ma façon