Brownies

de Angelina_Elena in Prajituri, 25 Mai 2012 | 3532 vizualizari

 

Reteta am gasit-o pe site-ul www.cadeauxsucres.com

 

INGREDIENTE

  • 230 g ciocolata amaruie
  • 170 g unt
  • 280 g zahar
  • 70 g faina
  • 3 oua
  • un praf de sare
  • o ceasca de nuci tocate(nu macinate)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies:

Tocam nucile grosier si le perpelim putin intr-o tigaie. Ciocolata rupta bucatele impreuna cu untul taiat cubulete se pun la topit pe baie de aburi. Dupa ce am topit ciocolata si untul adugam zaharul si mixam bine. Apoi adaugam ouale(unul cate unul) si faina cernuta. In compozitia rezultata incorporam usor nucile.


Tapetam o tava cu hartie de copt, turnam compozitia si introducem tava in cuptorul preincalzit timp de 30 de minute.


Dupa ce s-a copt, scoatem prajitura din cuptor si o lasam la racit in tava(daca o scoatem cat timp este calduta se va rupe).


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Tava in care s-a copt BROWNIES-ul are dimensiunea de 24/16 cm.

2

Nu o lasati in cuptor mai mult de 30 de minute, deoarece ea trebuie sa fie usor umeda in interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Angelina_Elena 1

26.05.2012, 16:08

multumesc Mimmi! a fost delicioasa!

gaby_duceag 1

26.05.2012, 16:24

Wow! Ai postat-o. Bai ce pofta mi-ai facut .

Angelina_Elena 1

26.05.2012, 17:10

Gaby

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Negresa cu gem si bezea