Brownies

de Angelina_Elena in Prajituri, 25 Mai 2012 | 3354 vizualizari

 

Reteta am gasit-o pe site-ul www.cadeauxsucres.com

 

INGREDIENTE

  • 230 g ciocolata amaruie
  • 170 g unt
  • 280 g zahar
  • 70 g faina
  • 3 oua
  • un praf de sare
  • o ceasca de nuci tocate(nu macinate)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies:

Tocam nucile grosier si le perpelim putin intr-o tigaie. Ciocolata rupta bucatele impreuna cu untul taiat cubulete se pun la topit pe baie de aburi. Dupa ce am topit ciocolata si untul adugam zaharul si mixam bine. Apoi adaugam ouale(unul cate unul) si faina cernuta. In compozitia rezultata incorporam usor nucile.

Tapetam o tava cu hartie de copt, turnam compozitia si introducem tava in cuptorul preincalzit timp de 30 de minute.

Dupa ce s-a copt, scoatem prajitura din cuptor si o lasam la racit in tava(daca o scoatem cat timp este calduta se va rupe).

Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Tava in care s-a copt BROWNIES-ul are dimensiunea de 24/16 cm.

2

Nu o lasati in cuptor mai mult de 30 de minute, deoarece ea trebuie sa fie usor umeda in interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Brownies-0
Brownies-1
Brownies-2
Brownies-3
Brownies-4
Brownies-5
Brownies-6

COMENTARII (34)

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

26.05.2012, 16:08

multumesc Mimmi! a fost delicioasa!

gaby_duceag

gaby_duceag 1

26.05.2012, 16:24

Wow! Ai postat-o. Bai ce pofta mi-ai facut .

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

26.05.2012, 17:10

Gaby

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!