Brownies Nutella

de RuxyRux in Dulciuri, 10 Feb 2015 | 34554 vizualizari

 

Iata ce minunatie poti face cu doua ingrediente, oua si nutella...pentru a obtine un desert exceptional!!
N-am cuvinte sa va povestesc ce delicatesa este aceasta negresa si ce textura incredibila are...va invit sa o probati! E reteta retetelor! WOWWWWWW!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua mari
  • 1 borcan mare de nutella( 850 gr)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies Nutella:

Negresa se prepara extraordinar de simplu:


Incalzim nutella intr-un vas pe foc mic pana o infierbantam usor si o aducem la stadiul fluid. Avem grija sa nu o dam in clocot sub nicio forma!O lasam deoparte la cald pana mixam ouale.


Se mixeaza ouale extrem de bine undeva in jur de 15 minute pana isi tripleaza volumul.( Aici aveti de lucru!)


Cand volumul lor s-a triplat, adaugam nutella lichida putin cate putin, renuntand la mixer , ne vom ajuta de o paleta si o incorporam prin invaluire de jos in sus, avand grija sa omogenizam bine compozitia.


Ungem o forma( in cazul meu de tarta -26 cm) sau puteti alege o forma dreptunghiulara de Jena.


Coacem negresa 25 sau 30 de minute la 180 de grade.


Putem lasa prajitura cu interior mai moale daca dorim sa curga sub forma de lava...undeva in jur de 20 de minute. Mie imi place mai ferma.


Negresa se poate taia si calda...si daca o mancati alaturi de inghetata de vanilie...o sa descoperiti o oaza de placere, eu pot va garantez deliciul! :)


Incredibil de rapida si de simpla aceasta negresa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

susu 1

25.02.2016, 14:38

A mea nu e asa de frumoasa ca a ta dar asa de gustoasa ca am mancat-o singura, sotul nu papa cioco.

RuxyRux 1

25.02.2016, 15:29

Susu ma bucur tare mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Brownies nutella