Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O prajitura pufoasa,aromata si gustoasa!!
Ouale batute bine cu un praf de sare si zahar pana-si dubleaza volumul, adaugam treptat untul, aromele, laptele, iar la urma faina amestecata cu praful de copt. Rasturnam aluatul intr-o tava cu hartie de copt cu marginile lasate, dispunem fructele deasupra si lasam la cuptor 40 minute.
Dupa ce s-a racit in tava, apucam de hartie, scoatem prajitura si cu mare atentie desprindem hartia. Pudram cu zahar si se poate servi.
1
nu incercati sa scoateti hartia de pe dosul prajiturii, este atat de frageda incat se va rupe imediat
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult