Desert negresa cu Nutella si bezele moi

de madi_marin in Prajituri, 27 Oct 2019 | 344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 120 g unt
  • 120 g zahăr brun
  • 120 g făină
  • 60 g cacao neagră
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • 1 pliculeţ de cafea solubilă
  • 200 g Nutella
  • o mână de bezele moi mici
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu Nutella si bezele moi:

Se amestecă într-un castron ingredientele uscate cernute : făina, cacaua, cafeaua solubilă şi praful de copt.


Untul se topeşte la foc mic până devine lichid, apoi se dă deoparte de pe foc şi se toarnă zahărul. Se amestecă pentru câteva minute până se obţine un fel de sos caramel. Se lasă să se răcorească uşor, apoi se adaugă pe rând ouăle, amestecând bine după fiecare.


Ingredientele uscate se toarnă în ploaie peste compoziţia lichidă, apoi se încorporează şi Nutella şi se amestecă bine.


Se toarnă compoziţia într-o tavă 18/25 cm tapetată cu hârtie de copt.


Se presară bezelele moi mici deasupra şi se dă vasul la cuptor la 180 grade pentru 40 de minute.


Se răcoreşte şi se poate tăia.


Se serveşte ca atare, cu frişcă sau îngheţată după gust!


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu Nutella si bezele moi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ancutsa 1

29.10.2019, 15:43

Delicioasa!

madi_marin 1

29.10.2019, 18:59

Multumesc!

Merisor 1

02.11.2019, 06:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

13642 puncte

Bya Ralu

9840 puncte

MotanLaOale

8126 puncte

Constelatialeu

4816 puncte

Rocsi

4674 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de curcan
  • 05

    MA

  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata