Brownies raw vegane

de Satisfyyourcravings in Vegan / Raw vegan, 29 Apr 2016 | 9641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 330 grame curmale fara samburi
  • 200 grame miez de nuca
  • 6 linguri cacao pudra
  • 1 1/2 lingurite extract de vanilie
  • 2 lingurite apa
  • sare
  • Pentru glazura:
  • 2 linguri ulei de cocos lichid
  • 30 grame cacao pudra
  • 1/2 lingurita extract de vanilie
  • sare
  • 80 grame sirop de artar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies raw vegane:

Se amesteca si maruntesc toate ingredientele pentru blat cu ajutorul unui robot de bucatarie, pana devin o pasta omogena. Se transfera intr-o tava/vas dreptunghiular nu foarte mare si se preseaza bine, astfel incat toata baza vasului sa fie acoperita de un strat compact de compozitie. 

Se amesteca toate ingredientele pentru glazura intr-un bol si se toarna peste blat. Se intinde cu o spatula pe tot blatul. 

Se pastreaza la frigider minim 2 ore inainte de a fi servita. 

Se taie in 12 bucati.

TIPS-URI

1

calorii per brownie: 140

2

Pot fi pastrate in frigider pana la o saptamana, iar in congelator 2 luni

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies raw vegane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pudding de ciocolata si alune