Brunch cu somon afumat si ou posat

de Satisfyyourcravings in Somon, 6 Dec 2015 | 769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine din faina integrala
  • 1 lingurita cu varf crema de branza cu ierburi si usturoi
  • 1 ou bio
  • 1/2 lingurita capere conservate
  • 1/2 legatura sparanghel
  • cateva rosii cherry
  • cateva fasii de somon afumat
  • 1/4 avocado copt
  • cateva frunzulite cimbru
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brunch cu somon afumat si ou posat:

Sparanghelul presarat cu sare si piper se gateste pe un gratar fierbinte, timp de cateva minute, pana devine fraged. Se ia de pe foc si se stopeste cu sucul de la 1/4 lamaie scuturand tigaia, pana cand sparanghelul devine lucios. Se scoate pe o farfurie.

Se aseaza o bucata mare de folie alimentara intr-un ramekin astfel incat baza si peretii sa fie acoperiti de folie si sa ramana mare parte si in exterior. Se unge folia cu ulei de masline si se presara sare, piper si frunzulite de cimbru. Se sparge oul in interior, se aduna marginile foliei spre interior si se leaga, avand grija ca oul sa fie complet acoperit de folie. Se fierbe oul in folie in apa fierbinte, dar nu clocotind, 6 minute, daca oul este rece sau 5 minute, daca oul este la temperatura camerei. 

Se taie folia si se indeparteaza oul cu grija, apoi se aseaza pe felia de paine unsa cu crema de branza si pe care a fost aseazat somonul afumat si se presara cu capere.

Se serveste cu sparanghelul fript, rosii cherry si avocado.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brunch cu somon afumat si ou posat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

miki_a 1

07.12.2015, 14:51

Buuuun!

Rocsi 1

07.12.2015, 20:53

Super!

Satisfyyourcravings 1

09.12.2015, 21:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!