Brunch cu somon afumat si ou posat

de Satisfyyourcravings in Somon, 6 Dec 2015 | 4233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine din faina integrala
  • 1 lingurita cu varf crema de branza cu ierburi si usturoi
  • 1 ou bio
  • 1/2 lingurita capere conservate
  • 1/2 legatura sparanghel
  • cateva rosii cherry
  • cateva fasii de somon afumat
  • 1/4 avocado copt
  • cateva frunzulite cimbru
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brunch cu somon afumat si ou posat:

Sparanghelul presarat cu sare si piper se gateste pe un gratar fierbinte, timp de cateva minute, pana devine fraged. Se ia de pe foc si se stopeste cu sucul de la 1/4 lamaie scuturand tigaia, pana cand sparanghelul devine lucios. Se scoate pe o farfurie.

Se aseaza o bucata mare de folie alimentara intr-un ramekin astfel incat baza si peretii sa fie acoperiti de folie si sa ramana mare parte si in exterior. Se unge folia cu ulei de masline si se presara sare, piper si frunzulite de cimbru. Se sparge oul in interior, se aduna marginile foliei spre interior si se leaga, avand grija ca oul sa fie complet acoperit de folie. Se fierbe oul in folie in apa fierbinte, dar nu clocotind, 6 minute, daca oul este rece sau 5 minute, daca oul este la temperatura camerei. 

Se taie folia si se indeparteaza oul cu grija, apoi se aseaza pe felia de paine unsa cu crema de branza si pe care a fost aseazat somonul afumat si se presara cu capere.

Se serveste cu sparanghelul fript, rosii cherry si avocado.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brunch cu somon afumat si ou posat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

miki_a 1

07.12.2015, 14:51

Buuuun!

Rocsi 1

07.12.2015, 20:53

Super!

Satisfyyourcravings 1

09.12.2015, 21:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Somon pe gratar cu sos de lamaie usturat