Bruscheta

de anamaria33 in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2015 | 1232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • cateva rosii (2-3)
  • cativa catei de usturoi(3-4)
  • ulei de masline
  • frunze de busuioc (4-5)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruscheta:

Se taie franzela felii, se pune pe fiecare felie cateva picaturi de ulei si se introduce pt cateva minute in cuptor pana ce se rumenesc putin.


Se spala rosiile si busuiocul dupa care se taie marunt.


Usturoiul se curata de coaja si la fel, se taie marunt.


Se pun intr-un vas toate ingredientele (rosii, busuioc si usturoi) se adauga putina sare si ulei de masline si se amesteca.


Peste painea rumenita se adauga din continutul vasului si se servesc inainte ca painea sa se raceasca.


Se recomanda a fi servit cu sunca afumata si un pahar de Aperol cu gheata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruscheta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

anamaria33 1

04.10.2015, 22:31

Mulțumesc

Rocsi 1

06.10.2015, 20:35

Imi plac!

anamaria33 1

06.10.2015, 21:23

Si mie😊

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert ciocolata de casa cu menta
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

RETETA RECOMANDATA
Bruschete ”mic dejun” de duminica