Bruschete cu branza de burduf si porumb

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2015 | 1802 vizualizari

 

va invit la o portie de bruschete fierbinti si crocante.....

 

INGREDIENTE

  • 9 felii paine toast de secara
  • cca 200 gr. branza de burduf
  • 1/2 conserva porumb dulce
  • 3-4 linguri pasta de ardei
  • 2 rosii marisoare
  • cca 100 gr. cascaval ras
  • 1 legatura de marar
  • sare si piper dupa gust
Portii: 9
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu branza de burduf si porumb:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.


Tapetam tava cu hartie de copt, asezam feliile de paine toast.


Peste paine asezam un strat de branza de burduf.


Apoi punem pe fiecare felie cate o felie de rosie.


In jurul rosiei punem peste branza de burduf cate putina pasta de ardei.


Presaram boabe de porumb , cascaval ras iar la final marar verde prospat tocat.


Asezonam dupa gust cu sare si piper si dam tava la cuptor pentru 10 - 15 minute.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu branza de burduf si porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

06.05.2015, 08:32

Bune rau!

Panacris 1

06.05.2015, 08:46

anca_rm 1

06.05.2015, 10:50

daca ne inviti sa stii ca eu vin

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu elvetian cu cascaval