Bruschete cu crema de branza

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2012 | 5668 vizualizari

 

Dupa ce mi-a facut Paula pofta cu bruschetele preparate de ea, am zis ca-i musai sa fac si eu. Nu de alta da' la ce pofta aveam am zis ca ajung la spital :))

 

INGREDIENTE

  • 1 Bagheta multicereale cu cartofi
  • 1 Ceva fin cremos cu smantana
  • 2 catei de usturoi
  • Ulei de masline
  • Rosii
  • Porumb fiert
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu crema de branza:

Taiem bageta in felii si o ungem cu ulei de masline (stiu ca in reteta clasica painea se unge cu ulei abia dupa ce o scoti din cuptor, dar mi s-a parut mai buna asa pentru varianta pe acre am pregatit-o eu) si o punem la copt - eu am pus-o in sandwich-maker si a iesit superrr. O scoatem si o frecam cu usturoi. Punem apoi crema de branza, rosiile taiate cuburi si porumbul. Asta e tot!

Pofta Mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza de oaie si smantana