Bruschete cu ketchup si sunca

de T I M E A in Sandvisuri, 29 Apr 2014 | 2959 vizualizari

 

Sunt sigura ca nici voi nu aveti timp mereu sa gatiti. Eu recunosc ca cel mai mult gatesc in weekend, iar in timpul saptamanii mereu caut sa fac ceva super rapid cand ajung acasa de la lucru. Caut sa mananc cat de cat mai sanatos dar nu intotdeauna imi si reuseste :). Aceste bruschete sunt destul de ok sa zic asa, sunt facute din paine de secara si cu ketchup de casa facut de mama mea cu legume din gradina.
Dupa cum sa sa vedeti si in poze e ceva super usor de facut si e gata in doar cateva minute, deci da, e pentru cei care nu au timp mult la dispozitie.

 

INGREDIENTE

  • 8 feliute de paine de secara
  • 8 linguri ketchup de casa (sau daca aveti un sos de rosii cu ardei e bun si acela)
  • 6-8 felii sunca (eu mananc in general sunca Padurea Neagra)
  • 4-8 felii cascaval ( depinde cate vreti sa faci cu cascaval si cate fara)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu ketchup si sunca:

Punem painea feliata intr-o tava cu hartie de copt si dam la cuptorul preincazlit la 200 de grade timp de catvea minute pana se prajeste painea pe o parte, apoi o intoarcem si pe cealalta parte si mai lasamcateva minute.


Nu trebuie uscata foarte tare.


Scoatem din cuptor si ungem feliiile de paine cu ketchup peste care asezam cascavalul si sunca si dam din nou tava la cuptor pana se topeste cascavalul si se prajeste putin sunca.


Si cam asta a fost tot.


Scoatem din cuptor si servim cald sau rece dupa preferinte.


Presaram deasupra condimente aromate dupa preferinte!

 

TIPS-URI

1

Daca nu aveti ketchup de casa puteti folosi un sos de rosii cu ardei, e bun si acela si adaugati condimente. Sau folositi ketchup din comert

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ketchup si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lavinia 1

30.04.2014, 12:42

ce imi plac

JulyCris 1

30.04.2014, 17:29

Bune!

Valclaudia 1

20.05.2014, 21:11

taaare bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu snitel de pui si cascaval