Sandwich cu omleta si muschiulet fraged de porc

de Rocsi in Sandvisuri, 7 Apr 2016 | 823 vizualizari

 

Imi plac enorm sandwich-urile facute la aparat, calde, sa se intinda cascavalul paaaaana departe cand musc din el, dar, cateodata, prefer un sandwich asa la rece, satios si plin de gust. Cam asa a fost acesta, super, super bun si cel putin jumatate de zi nu iti mai este foame, ca are doar ingrediente consistente.

 

INGREDIENTE

  • Pentru muschiuletul de porc:
    • 200 gr muschiulet fraged de porc
    • sare
    • piper
    • boia de ardei dulce
    • boabe de piper alb
    • 2 linguri ulei de masline
    • 1/2 lingurita cimbru uscat
    Mai avem nevoie:
    • 2 mini baghete integrale cu seminte
    • 1 castravete murat
    • 80 gr crema de branza cu verdeata
    • 1 rosie
    • 4-5 linguri boabe de porumb (am folosit de la Sun Food)
    • 2 oua
    • sare
    • piper
    • un varf de cutit ierburi de Provence
    • 1 lingurita unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu omleta si muschiulet fraged de porc:

Muschiuletul de porc:

Spalam bine muschiul de porc, il stergem cu un servetel.

Il taiem bucatele potrivite.

Intr-un bol amestecam sare, piper, boia de ardei dulce, boabe de piper alb, uleiul de masline si cimbrul uscat. In acest amestec punem bucatile de carne, le invartim bine. Acoperim bolul si il dam la frigider peste noapte. Este bine sa facem asta de seara pentru ca sa isi ia carnea din arome si dimineata sa ne fie mai usor sa pregatim sandwich-urile. Pun si o poza cu muschiuletul de porc, ca sa va faceti o idee cum arata, sa nu il confundati cu muschiuletul adica pastrama/sunca din comert


Incingem o tigaie grill, o stropim cu ulei si punem bucatile de carne.

Le rumenim pe toate partile, le scoatem pe un platou si le taiem fasii.

Ouale le batem spuma cu sare, piper si ierburile de Provence.

Intr-o tigaie incinsa punem untul, cand s-a topit, turnam ouale batute.

Rumenim omleta pe ambele parti, o scoatem pe o farfurie si o taiem bucatele.

Castravetele murat il taiem feliute.

Rosia o spalam si o facem felii rotunde.

Mini baghetele le taiem in doua pe lungime.

Partea de jos o ungem cu un strat generos de crema de branza.

Asezam bucati de carne, felii de rosie si de castravete murat.

Presaram boabe de porumb, apoi punem si bucatele de omleta.

Asezam capacul la bagheta! Vom obtine doua sandwich-uri absolut delicioase!

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu omleta si muschiulet fraged de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

mihaelar63 1

16.04.2016, 04:17

Si eu as manca asa ceva
Am o nelamurire , tu ai scris ca ar contine doua oua dar eu am gasit si unul rosu )

Rocsi 1

16.04.2016, 22:33

Multumesc mult Mirela

Rocsi 1

16.04.2016, 22:34

)) Mihaela, probabil era unul mai cochet!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu pate si miez de lapte