Bruschete cu vinete a la Bucătăraș

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2014 | 4305 vizualizari

 

După un somn dulce de sâmbătă după-amiază m-am trezit cu gândul la vinetele a la Bucătăraș;) După ce m-am apucat de treabă, parcă erau prea vegetariene, așa că am pus amprenta Zmeilor ;)

 

INGREDIENTE

  • vinete 1 bucată,
  • bucățele de bacon 125 g,
  • pâine două felii,
  • usturoi 1 cățel,
  • ulei de măsline,
  • iaurt grecesc,
  • parmesan,
  • boia dulce de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu vinete a la Bucătăraș:

Vânăta spălată și tăiată cubulețe se pune la prăjit, împreună cu baconul, în vasul aparatului Multicooker, setat pe programul FRY, la 15 minute. Între timp se prăjesc feliile de pâine, se freacă cu usturoi și se ung cu ulei de măsline. După ce a expirat timpul de gătire, amestecul de vinete și bacon, se așează artistic pe feliile de pâine, se presară parmeasn, apoi se ornează cu iaurt grecesc, la final se presară boia de ardei dulce .

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu vinete a la Bucătăraș" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (20)

Bunica 1

24.08.2014, 12:51

Ce bruschete mari si bune ai facut!

Panacris 1

24.08.2014, 16:04

Buni, pe măsura Zmeilor!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 22:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu castravete verde