Bruschete de post

de babi5 in Mancaruri de post, 8 Dec 2014 | 4907 vizualizari

 

Simplu de realizat si tare sanatoase si bune.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine integrala
  • 1 lingura ulei masline
  • sare
  • 1 feliuta ardei rosu
  • 1 catel usturoi
  • 1 felie castravete murat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete de post:

Feliile de pine se decupeaza cu formele de la fursecuri, apoi le punem la prajit in aparatul de senvisuri.

Le frecam cu catelul de usturoi pe fiecare in parte apoi cu o pensula de silicon le ungem cu ulei le asezam pe platou si le ornam cu ardei rosu si castravete .potrivim de sare, in functie de gustul fiecaruia.

Pofta sa fie si  sa va fie de folos.

TIPS-URI

1

Bruschete facute in casa sanatoase si gustose

2

Se pot realiza cu mare succes si tot felul de tartine mai ales cele cu caviar

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane de post