Bruschete rapide din paine toast

de Valclaudia in Sandvisuri, 6 Apr 2017 | 4954 vizualizari

 

merg de minune la micul dejun ;)

 

INGREDIENTE

  • 6 felii pane toast de secara
  • 1 ardei kapia
  • crema de unt
  • felii de cascaval Hochland
  • masline feliate
  • cascaval ras
  • parmezan ras
  • sare si piper dupa gust
  • rucola (optional) pentru servire
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete rapide din paine toast:

Pentru inceput, incingem cuptorul la 180 grade C.

Ungem fiecare felie de paine cu crema de unt. Asezam apoi cate o felie de cascaval feliat peste fiecare felie. Deasupra, punem rondele de masline si de ardei kapia.

Presaram parmezan ras si dam la cuptor 5-10 minute.

Scoatem tava din cuptor, presaram sare si piper dupa gust, apoi cascavalul ras si mai dam la cuptor, alte 5 minute.

Scoatem bruschetele din cuptor si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete rapide din paine toast" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

dantes 1

06.04.2017, 20:06

Bune!

Adi 1

06.04.2017, 20:53

Foarte bune!

Ancutsa 1

11.04.2017, 14:18

Foarte frumoase!! Vreau si eu una!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvisuri Gofre