Bruschetta all'italiana

de Oana in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2011 | 3493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • doua mini-baghete, una cu faina alba, una cu faina neagra
  • 3 lingurite cu usturoi presat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 rosii mari de gradina
  • 200 g masline negre fara samburi
  • sare
  • busuioc proaspat
  • 2 lingurite condimente uscate maruntite(rosii uscate, busuioc, ceapa, usturoi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschetta all'italiana:

In doua boluri pregatim toppingurile pentru bruschette. Rosiile se spala si se taie cubulete, indepartand cotoarele. Maslinele negre fara samburi se maruntesc la robot sau se toaca cuburi mici. In fiecare bol se pune cate jumatate de lingurita de usturoi presat, cate o lingurita de busuioc proaspat tocat fin, o lingurita ulei de masline si sare dupa gust. Se pun la frigider.


Baghetele se taie rondele subtiri. Intr-o tigaie teflonata se pune o lingura de ulei de masline, cand s-a incins se pune usturoiul presat si se intinde cu o spatula e toata suprafata tigaii. Se aseaza feliutele de baghete si se presara cu condimente uscate. Se lasa la foc mic pana se prajesc usor apoi se intorcsi pe partea cealalta.


Se aseaza pe un platou feliile de baghete si se pune deasupra cate o lingura de rosii maruntite sau de masline. Se servesc imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschetta all'italiana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bunica 1

11.07.2011, 11:52

Mmmmm, ce bunatati a facut Oanaaa !

Lau 1

11.07.2011, 13:40

bune

Oana 1

11.07.2011, 13:40

De vreo 4 zile pregatesc la greu bruschete Azi am facut iar, comanda speciala din partea baietilor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Friganele la cuptor cu branza