Bruschetta caprese

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2011 | 1716 vizualizari

 

f bun...

 

INGREDIENTE

  • 3-4 felii de paine
  • 2 rosii-eu am pus semicoapte
  • cam 100 g mozzarella
  • cateva masline negre
  • 4-6 frunze de busuioc
  • oregano
  • sare, piper
  • ulei de masline extravirgin
  • 1 catel usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschetta caprese:

mai inatai de prajese painea pe ambele parti intr-o tigaie de teflon sau in prajitor...eu prefer prima varianta. se lasa la racit.


intre timp se prepara restul ingredientelor: se taie rosiile cubulete, mozzarella la fel, foile de busuioc se taie marunt, maslinele se taie in patru...eu am folosit fara samburi...se pun toate int-un bol, se adauga oregano dupa gust, sare si piper la fel si ulei de masline...indicat e cel extravergin, dar eu sincer nu-l pot consuma...mi se pare fff amar si folosesc ulei de masline normal....


se amesteca bine cu o paleta .


painea se da cu usturoi pe o parte bine...sau dupa cum va place, apoi se pune deasupra umplutura.


ultima finisare se face cu inca putin ulei deasupra...


se mai pot adauga frunze de busuioc...dupa gust si placere.


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschetta caprese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

elena1988 1

21.02.2011, 09:35

adasev12 1

21.02.2011, 12:30

elena....

mamaieelena 1

21.02.2011, 16:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de pui cu galuste
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pasta de ton