Bruschette "La Minuto"

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 5019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Paine Bagheta sau orice alt tip de paine subtire
  • 200 g de branza sau cascaval
  • 200 g de bacon
  • 5-6 rosii
  • 10 catei de usturoi,
  • 150 g de masline negre
  • Pt dessign:
  • 2 rosii si 2 ardei verzi
  • busuioc (condiment din pachet) care se pune peste rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette "La Minuto":

Painea se feliaza si se prajeste dupa care se curata usturoiul si se da pe paine pentru a prinde gust de usturoi, se pune o felie de branza(cascaval) daca nu aveti probleme cu colesterolul puteti pune si bacon(eu nu am pus) si se dau la cuptor, se mai picura putin ulei de masline pe fiecare felie in parte, se da  la foc mic(la cuptor) maxim 10 minute, dupa care se scot se pun feliile de rosii si ardei, maslinele si 1 catel de usturoi in mijlocul maslinei, se presara busuiocul peste se serveste cald daca vreti se mai poate rade cascaval(parmezan) si se mai poate pune 5 minute la cuptor. Se scot de la cuptor se pun celelalte rosii si ardei taiati cubulete se pune un praf de sare si se servesc.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette "La Minuto"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

30.11.2010, 09:22

bun bunut

corina241 1

30.11.2010, 11:50

aveam o perioada cand pregateam destul de des bruschette,acum ca am vazut ce bine arata ale tale,mi s-a facut dor

marcela1979 1

30.11.2010, 16:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu cascaval Delaco